Újabb abszurd árveréstől hangos az internet. Szinte már nem is meglepetés, hogy akarva-akaratlanul ismét a McDonald's „keze" van a dologban.

Írtunk már róla, hogy a vállalat sikeresen beletenyerelt az Egyesült Államok egyik legnagyobb trendjébe a fiataloknál:

játékkártyákat osztogattak a Happy Meal menükhöz, amitől kitört az őrület, és súlyos pénzeket fizettek egy-egy játékért.

De volt már szívószál-őrület is, miután a gyorsétteremlánc bejelentette, hogy kivezeti:

jó pár műanyag szívószálat horribilis összegekért kezdtek el árulni az eBay-en.

Most talán ennél is abszurdabb dolog került ki az online piacra. Egy leleményes amerikai vásárló egy darab McNuggets csirkemellel fog milliókat kaszálni a jelenlegi állás szerint. Az egy falatra elég csirkemell különlegessége, hogy az eladója szerint egy az egyben hasonlít az Epic Games Store által ingyen kiosztott Among Us videojáték egyik karakterére.

Természetesen az őrületbe az Xbox és az Among Us is beszállt, és megosztották az árverést Twitteren, amitől csak még jobban megugrott a kereslet, ezáltal pedig az árát is rendesen feltornázták a valószínűleg jéghideg csirkedarabnak.

Cikkünk írása közben, egy nappal az aukció vége előtt, már 80.000 dollárnál, nagyjából 24 millió forintnál járt az egy szem McNuggets ára.

Az árverés június 4-én zárul, és nagy valószínűséggel eléri a 100.000 dollárt is a végső licit.

Ebay

Ha valaki szeretne beszállni a versenybe, érdemes tudnia, hogy a McNuggets lejárati dátuma nagyjából 14 nap az átvételtől számítva. Mindez az eladó figyelmességét dicséri, aki a terméket lefagyasztotta, majd légmentesen lezárta, hogy frissen tartsa. A szállítás postai úton történik majd, ahol szintén hasonló körülmények között utazik majd a csirkefalatka.

(Dexerto)

Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk