Képzeld el, ahogy a kanapéd felett elsuhan a Halálcsillag!


A Lucasfilmmel együttműködésben megjelenik az Atmoph Window 2 4K-s okoskijelzőből egy Star Wars kiadás, amibe az otthonunkba varázsolhatjuk a filmek világát. Három kijelzőből áll, amiket ha úgy helyezünk el egymás mellett, akkor olyan hatást kelthetünk vele, mintha ablakok lennének.

Ezesetben konkrétan egy űrhajóé akár, amiből csendes megfigyelőként szemlélhetjük a franchise valamelyik látványos űrcsatáját. Klasszikus formájában simán képkeretként is használjuk, de picit pazarlásnak tűnik egy technológiát, ami mozgóképek lejátszására is alkalmas, arra használni, amire egy sima képkeret is képes.

A termék 500 dollár, vagyis 150 ezer forint környékén fog mozogni és kezdésként 1000 jelenetet tartalmaz, de ez a tervek szerint folyamatosan bővülni fog újabbakkal. Már elő is rendelhető, ha megveszekedett Star Wars fanok vagyunk rengeteg elkölthető pénzzel.

(Forrás: Luxury Launches)


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk