Nosztalgia a javából - megérkezett a Nokia egykori téglatelefonja

Nosztalgia a javából - megérkezett a Nokia egykori téglatelefonja

A Nokia újra kiadta legendás 6310-es „tégláját", 20 évvel azután, hogy a telefon először került forgalomba az Egyesült Királyságban. És igen, a dizájn változtatásai ellenére még az eredeti mobiltelefonos játék, a Snake is megtalálható rajta.


A gyakorlatilag elpusztíthatatlan Nokia 6310 először 2001-ben jelent meg, majd egy évvel később egy frissített változat, a 6310i következett. A típus végül 2005-ben szűnt meg, mielőtt megkapta volna a megérdemelt és tiszteletteljes 2021-es frissítést.

Nyilvánvaló, hogy a feltámasztott Nokia számos olyan dizájnjellemzővel rendelkezik, amelyek eredetileg is ikonikussá tették, beleértve a hosszú akkumulátor-üzemidőt és a robusztus formát. Az új finomítások közé tartoznak a nagyobb gombok és a nagyított menü, amely egy kissé megnövelt méretű képernyőn jelenik majd meg (2,8 hüvelyk, szemben az eredeti 1,8 hüvelykes képernyővel).

A tégla becenevet pedig azért kapta, mert jó néhány felhasználó filmre vette, amint leejtik és megtapossák a látszólag elpusztíthatatlan telefont.

A figyelmetekbe ajánljuk