Cowboy Bebop

Többek közt debütál az élőszereplős Cowboy Bebop, meg Kevin Heart és Wesley Snipes közös szériája is.


Cowboy Bebop

Hosszú várakozás után november 19-én megérkezik végre a kultikus anime, a Cowboy Bebop élőszereplős verziója. Előzetes alapján tökéletesen elkapták az eredeti hangulatát, a színészek pedig tökéletesnek tűnnek a szerepre.

Valós történet

Közös szériában szerepel Kevin Hart és Wesley Snipes, de meglepő módon a műfaja nem komédia. A Valós történetben Hart egy híres komikust játszik, akinek veszélybe kerül a karrierje egy bátyjával töltött rossz este miatt. November 24-én debütál közös thrillersorozatuk.

Hormonokkal túlfűtve

November 5-én, vagyis most hétvégén folytatódik mindenki kedvenc pubertáskorról szóló animációs komédiája, a Hormonokkal túlfűtve is. Az ötödik évad kezdetéig pedig gyorsan fel is zárkózhatsz, ha eddig kimaradt volna a serdülőkor kínosságát vicces formában feldolgozó széria.

Csé, mint család

De nem a Hormonokkal túfűtve lesz az egyetlen kiváló animációs széria, ami visszatér ebben a hónapban az ötödik évadával. A 70-es évek amerikai munkásosztályának mindennapjait viccesen elmesélő, Bill Burr komikus élményeiből táplálkozó Csé, mint család új etapja november 25-én debütál, addig meg főleg van időnk pótolni a korábbi évadokat.

Tiger King 2

Mindenkit meglepve folytatódik a tavalyi év óriási sikere, a Tiger King is. Hogyan lehet folytatni egy látszólag lezárult történetet? November 17-én kiderül a Netflixen! Visszatér Joe Exotic és Carole Baskin is.


A figyelmetekbe ajánljuk