A Rocksuli című film hivatalos plakátja.
Lassan véget ér a nyár, azonban a film rajongóknak nincs okuk szomorkodni, mivel a Netflix az ősz első hónapjában remek mozikkal várja a nézőket. A szeptemberben megjelenő sorozatokról már korábban is írtunk, az alábbi cikkben bemutatjuk mely filmeket érdemes figyelemmel követni a következő hónapban a Netflixen.

Rocksuli

Ha szeretted - vagy éppen utáltad- Mike White népszerű HBO sorozatát, A fehér lótuszt, akkor talán itt az ideje, hogy megtekintsd a forgatókönyvíró kissé családbarátabb munkáját is. A Richard Linklater által rendezett és Jack Black főszereplésével készült 2003-ban megjelent klasszikus egy általános iskolai helyettesítő tanárt mutat be, akinek a legfőbb küldetése az, hogy átadja a rock n' roll életérzést a lelkes nebulóknak. Egy biztos: humorból és jó zenékből biztosan nem lesz hiány.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror

Ez az új dokumentumfilm különösen időszerű, tekintettel a 9/11-es terrortámadások 20. évfordulójára és az amerikai hadsereg kivonulása és a tálibok hatalomátvétele óta kibontakozó Afganisztánban zajló káoszra. Brian Knappenberger rendező nem csak magára a rendkívül tragikus szeptember 11-i napra, hanem az al-Kaida eredetére és az Egyesült Államok támadásokra adott agresszív válaszlépéseire összpontosít.

Kate

Mary Elizabeth Winstead újra akcióba lendül. A karizmatikus sztár ezúttal Kate-et, egy kegyetlen bérgyilkost alakít, akit megmérgeznek és kevesebb mint 24 órája van arra, hogy levadássza támadóit. A nő ráadásul társra is talál az egyik áldozata lányának személyében a film során. Azoknak, akik szeretik a pörgős akciójeleneteket, semmiképp nem szabad kihagynia ezt a mozit.

A figyelmetekbe ajánljuk