black flat screen tv turned on displaying 11

Érkeznek izgalmasnak ígérkező sorozatok, dokumentumfilmek, sőt, még a horrorfilmek kedvelőinek is ajánlunk a stramingplatform februárban debütáló kínálatából.


A Tinder-csaló

A Tinder-csalónak elnevezett férfi az ismert társkeresőappon gazdag, világjáró gyémántmogulnak adva ki magát csalt ki dollármilliókat gazdag nőktől. A nők viszont bosszút álltak. A február 2-án debütáló dokumentumfilm ezt az egészen lenyűgöző, valóban megtörtént sztorit meséli majd el.

Murderville

Az ítélet: családból ismert Will Arnett főszereplésével egy egészen érdekes koncepcióval indul egy sorozat, ami részben a Beugró improvizatív humorát ötvözi a nyomozós sorozatok formátumával. Minden epizódban egy újabb híresség lesz hősünk partnere, aki a jelenetekben egyedüliként nem kapott forgatókönyvet, úgyhogy improvizálnia kell a szerepben. Február 3-án kiderül, milyen ez a formátum gyakorlatban.

Bigbug

Február 11-én debütál a platformon Jean-Pierre Jeunet-nek, az Amelie csodálatos élete rendezőjének új sci-fije, ami 2050-ben játszódik, ahol a mesterséges intelligencia már teljesen átvette az irányítást az emberiség felett. A sztori egy embercsapartról szól, akik a házukban ragadtak, miközben kint egy robotforradalom van kialakulóban. Egészen őrülten hangzik, úgyhogy kár lenne kihagyni!

jeen-juhs

Februárban debütál három részletben a Kanye West életéről készült dokumentumfilm-miniszéria is. Rendezője élete ugyanis két évtizeden át összefonódott a szeme és kamerája előtt világsztárrá váló rapperrel. Szóval nem egy hétköznapi dokumentumfilm lesz, ha nem is rajongunk alanyáért, koncepciója miatt érdemes lesz mindenképpen adni neki egy esélyt.

A texasi láncfűrészes mészárlás

A gonosz halott remake és a Vaksötét rendezője, Fede Alvarez bábáskodik Bőrpofa újabb sztorija felett vezető producerként, maga választva a projekt rendezőjét is, emiatt pedig reményre ad okot arra, hogy ez is nem csak egy újabb bőrlenyúzás lesz az igencsak megtépázott szériáról. Emellett az is, hogy a film gyakorlatilag egyenesági folytatása a zseniális eredetinek, ignorálva a többi filmet. A sztori 50 évvel játszódik annak eseményei után. Február 18-án kiderül!

The Cuphead Show!

Az egész világot őrületbe kergető Cuphead videójátékként annyira túlnőtte magát, hogy a Netflix közreműködésével animációs sorozat is lesz most belőle, ami szintén február 18-án debütál. A játék animációs stílusa eleve retró rajzfilmekből inspirálódott, szóval ez végül is egy logikus fejlődési íve volt a brandnek.


A figyelmetekbe ajánljuk