A film betétdalait író Sufjan Stevens most saját számához hívta segítségül az Oscar-díjas alkotás rendezőjét.


Sufjan Stevens és Luca Guadagnino első közreműködése finoman szólva is sikeres lett. A Szólíts a neveden elhozta a legjobb forgatókönyvért járó Oscart, emellett egy-egy jelölést is begyűjtött mind, mind a rendező, előbbi a Mystery of Love című betétdalért, ami azonnal slágerré vált a film rajongói között.

Most Sufjan Stevens kérte fel Guadagninot, hogy rendezzen klipet Tell Me You Love című kislemezéhez. A videóban megnyugtató, szép tájakat látunk párhuzamba állítva sivár, fehér tereken egy helyben vergődő, ott ragadt embereket. Ha értelmenzi akarjuk, mondhatnánk azt, hogy metafóra a járványra, amiben mind otthon ragadtunk tehetetlenül, szép tájakról és a külvilágról álmodozva. De persze értelmezhetjük a szerelem vonatkozásában is a cím alapján.


Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk