Ebben az évezredben még senki nem vezette olyan hosszú ideig a műfaji lemezlistát, mint ő.


Pop Smoke amilyen gyorsan robbant be a zenei életbe felfutóban levő rapperként, aki az Egyesült Államokban is népszerűvé tette a drillt, olyan gyorsan és tragikusan távozott, miután az otthonában egy rablótámadás áldozatává vált. Halála előtt viszont rengeteg zenén dolgozott, aminek egy része még mindig nem jelent meg.

Ennek köszönhetően pedig bár már nincs köztünk, napjaink egyik legnagyobb szupersztárja. Posztumusz albuma, a Shoot For The Stars, Aim For The Moon például a Billboard R&B/Hip-Hop műfaji lemezlistáján olyan régóta van az élen, mint ebben az évezredben még semmi.

Mostani első helyezésével ugyanis zsinórban már 17. hete listavezető, egészen pontosan 2020 júliusa óta csücsül az album a műfaji lista trónján hetente a legtöbb eladott példánnyal. Ezzel pedig megelőzte Eminemet az évezred legsikeresebb R&B/hip-hop albuma örökranglistán, ő 16 héten keresztül volt listavezető a Revoceryvel.

Ha hasonló műfaji dominanciát akarunk találni a lista történetében, akkor egészen 1990-ig kell visszamennünk, amikor MC Hammer 29 hétig volt listavezető a Please Hammer, Don't Hurt 'Emmel.

(Forrás: HypeBeast)


Friss

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk