Egy 7 perces, robbanással végződő videóval jelentették be.


A 2013-as nagy sikerű Random Access Memories óta csendben levő Daft Punk most hosszú idő után posztolt egy videót epilógus címmel a YouTube-csatornájára, amiben gyakorlatilag bejelentik a feloszlásukat.

A több, mint 7 perces videóban a banda egyik tagja bekapcsol egy önmegsemmisítőt a másikon, amitől az felrobban egy visszaszámlálás után. Végül a robbanás hosszú füstje után megjelenik a felirat arról, hogy az 1993-ban alakult francia tánczenei duó 2021-ben véget ér.

Ez egyébként különösen váratlan annak fényében, hogy a Daft Punk kiadójának megjelenési naptárához hozzáférő Has It Leaked? magabiztosan állította, hogy érkezni fog idén egy új lemez tőlük, amit még tavalyról toltak át idénre a koronavírus-járvány miatt.

Szóval felmerül a kérdés, hogy dolgoztak-e új lemezen a döntés előtt, hogyan áll, illetve fogjuk-e hallani még amolyan mementóként egyszer.


Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk