Ami pedig a gyártást illeti, a sorozat mögött a The Crownt tető alá hozó csapat fog dolgozni.


A Disney tulajdonban levő FX csatorna főnöke elárulta, hogy előrehaladott tárgyalások folynak egy The Rolling Stonesról szóló minisorozatról. A két évados széria a rockbanda fénykorát fogja bemutatni egészen 1972-ig, amikor olyan lemezeket adtak ki egymás után, mint Their Satanic Majesties Request, Beggars Banquet, Let It Bleed, Sticky Fingers és az Exile on Main Street.

Ez lesz egyébként az első alkalom, hogy a banda engedélyt adott, hogy mozgóképen dolgozzák fel életüket. Ami pedig a sorozat forgatókönyvíróját illeti, valószínűleg megtalálták a tökéletes embert hozzá. Nick Hornby brit regényíró fog felelni a sorozat történetéért, akinek olyan klassz irodalmi műveket köszönhetünk, mint a Pop, csajok, satöbbi, az Egy fiúról, vagy éppen a Fociláz.

Ugyanakkor a mozgókép világában se ismeretlen, mi több, forgatókönyvíróként kétszeres Oscar-jelölt az Egy lányról és Brooklyn című filmjének köszönhetően. A produceri munkálatokat pedig a Netflix The Crownját is gyártó Left Bank Pictures látja majd el – írja a Deadline.

A figyelmetekbe ajánljuk