Legendás együttműködés lehetett volna.


A Marvel majdnem készített egy képregénysorozatot az 1990-es években a legendás ausztrál rockzenekar, az AC/DC főszereplésével. De végül ez nem valósult meg, Susan Masino rock n roll történész pedig elárulta, hogy miért.

Masino szerint a Marvel már a Ballbreaker című AC/DC-album megjelenése előtt egyeztetett a bandával egy lehetséges képregényről, a rock zenekarnak azonban egyáltalán nem nyerte el a tetszését a mű szkriptje.

A képregény elején Bon Scott, a banda 1980. februárjában elhunyt énekese lett volna a középpontban, ahogy az alvilág sötét bugyraiban kártyázik Nixonnal és az ördöggel. A partit pedig épp Scott nyeri meg, ezért megkéri az ördögöt, hogy hadd játsszon még egyet imádott bandájával lent a pokolban, így az akkor már Angus Young vezette rock együttes kénytelen lett volna megkezdeni útját a pokol felé. Ám ezt az őrületes sztorit sajnos sosem ismerhetjük meg.

Az AC/DC tagjainak ugyanis egyáltalán nem tetszett, hogy a Marvel a pokolban ábrázolta egykori énekesüket, így teljesen elhatárolódtak az ötlettől.

(ectopolis)

Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk