Szokatlan formátumot választottak, hogy elmeséljék, hogyan indult be a karrierjük.


Összefog a Blondie a Z2 Comicsszal, hogy közösen kiadjanak egy Blondie: Against The Odds című képregényt, ami azt mesélné el, hogyan futott be a banda. A kiadványt John McCrea illusztrálta és az Amanda Conner - Jimmy Palmiotti duó írta, utóbbi párosnak köszönhető a DC Comics Harley Quinn újrája.

Conner ráadásul ott is volt a Blondie korai koncertjein, ugyanis ő is a manhattani punkszcéna koncertjeit látogatta fiatalon a hetvenes években, szóval első kézből is el tudja mesélni majd, milyen volt akkor látni a Blondie-t, amikor még nem voltak a világ egyik legismertebb bandája.

A tervek szerint ősszel jelenik majd meg puhakiadásban, ami 25 dollárba, vagyis picit több, mint 7 ezer forintba fog kerülni. Emellett pedig 500 dollárért, vagyis majdnem 150 ezer forintért egy keményfedeles különleges kiadást is meg lehet venni. Ez ezért kerül ennyivel horribilisen többe, mert jár mellé díszkiadásban az együttes összes albuma, számtalan egyedi képeslap mellett.

(Forrás: Cosequence of Sound)


Friss

Ezért lehet fontos a hazai áru fogyasztása

A szezonális áru vásárlása jót tesz a környezetnek, a termelőknek és a pénztárcánknak is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk