Tom Hardy izészörnye ezúttal Woody Harrelson izészörnyével csap össze egy nagy izéharcban és ugyanolyan mókának ígérkezik mindez, mint az elsőben.


A Venom hatalmas meglepetéssiker volt a nevetséges előzetesei alapján. De mint kiderült, a film néha tudatosan, néha pedig nem, de pont annyira nevetséges, mint azt az előzetesei ígérték és ez igazából a legszórakoztatóbb út, amit választhattak ennél a karakternél. Gyakorlatilag Tom Hardy szórakoztatóan fura egy egész filmen keresztül, miközben összebarátkozik egy benne élő emberevő izével. Végül pedig összecsapnak egy másik izével egy CGI izéharcban.

A folytatás rendezőt cserélt, ezúttal mindenki kedvenc CGI-színésze, Andy Serkis vezényelte le a filmet, de a folytatás első előzetese alapján nem változtatott sokat azon, ami működött az elsőben. Tom Hardy ismét furán viselkedik, miközben próbál harmonikus kapcsolatot kialakítani a benne élő emberevő izével. Ezúttal pedig Woody Harrelson lesz a főgonosz, akinek összecsap majd a testében lakó gonoszabb izével, a képregényekből ismert Carnage-dzsal.

De persze a háttérben majd egy gonosz öltönyös ember mozgatja a szálakat, akit Stephen Graham kiváló brit karakterszínész alakít majd. Ő névről nem biztos, hogy beugrik a legtöbb embernek, de arcról azonnal felismerhető, köszönhetően olyan filmekben való emlékezetes szerepeinek, mint az Ez itt Anglia, a Blöff, vagy éppen a Suszter, szabó, baka, kém. Szeptemberben majd jól felismerhetjük őt a mozikban.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk