A Netflix és a divatcég összefogásával egy új kollekció részei lesznek a Halstonról szóló sorozatban látott ruhák.


Számtalan népszerű és kritikailag elismert sorozat (Glee, American Horror Story, Póz) alkotója, Ryan Murphy nemrég egy vagyonért a Netflixhez szerződött, ahol igencsak aktív. Eddig láthattuk tőle a Hollywoodot, A politikust, a Ratchedet, A fiúk a bandábólt, továbbá a The Promot. Következő projektje pedig egy sorozat lesz a legendás divattervező, Halston életéről.

A címszerepet Ewan McGregor fogja játszani és számíthatunk egy rakás nagyon ízléses kosztümre a szériától. Most a sorozat promóciójaként összefogott a Netflix a sorozat kosztümtervezőjével és a divattervező által alapított, nevét viselő Halstonnal, hogy egy közös kollekciót dobjanak piacra.

Halston olyan legendákat öltöztetett, mint Jackie Kennedy és Andy Warhol, a filmben látott kosztümök egy része pedig a kollekció része lesz. Ugyanakkor a legolcsóbb darab 995 dollártól, vagyis nagyjából 283 ezer forinttól kezdődnek, ára van annak, ha az ember úgy akar öltözni, mint a korszak hírességei. Ráadásul kapszulakollekció révén a készlet véges és ha kifogyott, többé nem lesz már hivatalosan kapható.

(Forrás: Dazed)


Friss

Az olaszok az EB-n döntötték meg veretlenségi rekordjukat

Az olasz válogatott Mancini vezetésével már 30 meccse veretlen, 1980 óta pedig az első csapat, ami nem kapott gólt a csoportkörben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Kétszer is megdőlt a legfiatalabb játékos rekordja az EB-n

Alig állított fel új rekordot az angol Bellingham, valami máris lehagyta őt, ami a tornán való szereplést és életkort illeti.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Wikipedia

Mozart zenéje segíthet az epilepsziás rohamok megelőzésében

A legújabb kutatás szerint Mozart zenéje antiepileptikus hatással bír az agyra, s lehetséges kezelés lehet az epilepsziás rohamok megelőzésére.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk