Sőt Julia Roberts csizmáit is a Micsoda nő!-ből és egy mechanikus xenomorf fejet is az Alienből!


December 1 és 2 között elárvereznek egy halom értékes filmes relikviát, nagyjából 900 darabot, amiből előtte egy virtuális kiállítást is rendeznek. Az árverésre ide kattintva tudsz regisztrálni. Ha van pár milliód ilyesmire, akkor most akár tiéd lehet Keanu Reeves kosztümje a Mátrix - Újratöltvéből. Várhatóan 52 ezer és 78 ezer dollár közötti összegért fog gazdát cserélni, vagyis nagyjából 16 és 24 millió forint között.

De kalapács alá kerül a combcsizma is, amit Julia Roberts viselt a Micsoda nő!-ben, sőt egy mechanikus xenomorf fej is a miénk lehet, amit A nyolcadik utas: a Halál forgatásán használtak kellékként. De 13 és 19 ezer dollár közötti, vagyis 4 millió és 6 millió forint közötti összegért miénk lehet egy csomag a kristálygömbbel, amit David Bowie kellékként használt a Fantasztikus labirintusban, aláírt fotókkal és a forgatás záróbulijának jegyeivel kiegészítve – írja a Dazed.


Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk