Egy sorozatban fogja játszani a Baby Driver sztárja Pamela Andersont. Valósággal átváltozott a szerep kedvéért.


Elsőre mindenkit meglepett, hogy a Pamela Anderson és Tommy Lee viharos románcáról szóló Hulu-sorozat főszerepét Lily James fogja alakítani, aki egyáltalán nem hasonlít semennyire az egykori Baywatch-sztárra. Most megérkeztek az első fotók a forgatásról és mi már előre odaadnánk a sminkesnek az Emmyjét, ugyanis gyakorlatilag felismerhetetlenné változtatta Jamest.

Egyúttal Sebastian Stant is megcsodálhatjuk a Mötley Crue dobosaként. Kaptunk továbbá egy fotót Seth Rogenről is, aki a férfit alakítja majd a minisorozatban, aki ellopja a két sztár legendás szexkazettáját.


Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk