Egy olyan Ghibli-stílusú reklám készült a Travel Oregon számára, amely a nézőt kalandos álomtúrára invitálja.


Az Oregont ábrázoló művészi kisfilm annyira mesébe illő, hogy címében szerepel a „csak kissé eltúlozva" ironikus jelző is, amely az ország hőforrásainak, túraútvonalainak és homokdűnéinek fantasztikus ábrázolására utal ─ olvasható a Colossal hasábjain.

A japán Ghibli stúdió által megszokott animék igényességével a kisfilmben láthatunk jópofa felhőalakokat, akik átsuhannak az égen, egy sziklát, aki karral irányítja az éjszaka és nappal váltakozását, de rengeteg kutyát is, akik megszállják a vidéki mezőket.

Az ikonikus japán animációs stúdió esztétikáját és varázslatos képeit megidézve a promóciós darab a Psyop és a Sun Creature által létrehozott turisztikai ügynökség második hirdetése, melyben azt is megjegyzik viccesen, hogy „Oregon 100% -ban valódi hely, meglátogathatja." A reklám azoknak is oázist nyújthat, akik még nem utazhatnak:

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk