Reméljük, most már kinyit minden mozi és láthatjuk a várva várt alkotásokat. Nemcsak mi, de a filmforgalmazók is nagyon készülnek.


A nyáron több olyan film is meg fog jelenni, melyet nagyon várt a nagyközönség:

1. The Green Knight

A filmnek, amely Sir Gawain és a Zöld lovag című vers alapján készült, főszereplője Sir Gawain (Dev Patel), Arthur király kerekasztalának egyik lovagja. A történetben a Zöld Lovag kihívja Gawaint, hogy csapjon le rá, feltéve, hogy Gawain hagyja, hogy a Zöld Lovag egy év múlva visszavágjon.

A vásznon már láthattuk 1973-ban Sir Gawain és a Zöld lovag címmel, de az 1982-es A vitézek kardja című filmben is felelevenedik a történet. Most David Lowery rendezésében élvezhetjük a lovagok harcát július 30-ától.

2. Wish Dragon

A Wish Dragon egy kedves és vicces, szívet melengető animációs film, amely nagyon hasonlít Aladdin történetére. Egy sárkányról szól, aki gazdája három kívánságát teljesíti, ám ő nem lámpában él, hanem egy teáskannában.

Chris Appelhans és Xiaocao Liu alkotásában Din (Jimmy Wong) a főszereplő, aki gyerekkori barátját, Linát keresi éppen. Kínában már megjelent a film, a Netflixen június 11-én fog debütálni.

3. Venom 2 (Let There Be Carnage)

A Venom 2-ben visszatér Eddie Brock (Tom Hardy), aki szimbiózisban él a Venommal. Az előzetesben láthatunk egy vicces jelenetet, melyben a Venomot emlékeztetni kell arra, hogy ne egyen embereket.

A film egyike azon alkotásoknak, melyek a járványhelyzet miatt késtek. A Venom második részét, amely Andy Serkis és Kelly Marcel filmje, szeptember 24-ől láthatjuk a mozikban.

4. The Forever Purge

Az ötödik és talán utolsó Purge film július másodikától lesz látható a mozikban. Az előzetes alapján a Purge éjszakája után is tart a vadászat, ami még izgalmasabbá teszi a történetet.

Everardo Gout és James DeMonaco alkotása olyan sztárokat szerepeltet a mozivásznon, mint Ana de la Reguera, Josh Lucas, Tenoch Huerta, Leven Rambin, Will Patton és Cassidy Freeman.


A figyelmetekbe ajánljuk