Nyáron már kezünkben tarthatjuk a rendező regényét.


Még tavaly év végén látott napvilágot a hír, miszerint két könyvre szóló szerződést kötött Quentin Tarantino a Harper kiadóval.

Elsőként a Volt egyszer egy... Hollywood című filmjéből ír regényt, majd egy filmekről szóló olvasmányt is kiad, ami a hetvenes évek mozivilágáról fog szólni. Az utóbbi esszéket, kritikákat, személyes jegyzeteket és találgatásokat fog tartalmazni a kor legnagyobb alkotóiról.

„A hetvenes években a felnőttek filmkönyveit olvasva nőttem fel. És a mai napig erősen ragaszkodom ehhez a művészeti ágazathoz. Így büszkén jelenthetem be, hogy legújabb regényemmel hozzájárulok az irodalom e sokszor háttérbe szorított, ugyanakkor szeretett műfajához"

nyilatkozta NME-nek, majd hozzátette, hogy nagyon örül annak, hogy tovább vizsgálhatja karaktereinek jellemét és világukat egy olyan irodalmi törekvés során, amely (remélhetőleg) a filmbeli párja mellett is megállja a helyét.

Tarantino első prózai műve a hivatalos bejelentés szerint június 29-én jelenik meg a könyvesboltok polcain. Ősszel pedig érkezik a regény a keményborítós deluxe kiadása is.

A második könyve, azaz a filmekről szóló alkotásának debütálásról egyelőre még nincs pontos információ.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk