kanye west

A rendező 21 évet végigforgatott a rapperrel, így a kezdetektől mostanáig végigköveti a film a karrierjét.


Értesülések szerint a Netflix egészen sok, nagyjából 30 millió dollárt fizetett egy Kanye West dokumentumfilm jogaiért, idén pedig bemutatásra is kerül valamikor a platformon. A filmet a Coodie and Chike rendeződuó készítette, akik már a rapper karrierjének kezdete óta követték Westet kamerájukkal.

Ők rendezték például több korai klipjét is, mint a Through The Wire, vagy a Jesus Walks harmadik verziója. Ugyanakkor már a kilencvenes évek óta ismerték személyesen, amikor még csak feltörekvő chicagói rapper volt, aztán 21 éven keresztül követték őt kamerájukkal.

Gyakorlatilag egész karrierjét végigkövették kameráikkal mostanáig, az évek során felgyűlt anyagból pedig egy grandiózus filmet készítettek, ami végig vezet majd minket a kezdeteken, a súlyos autóbalesetén, a zeneipar, majd később a divatipar meghodításán és édesanyja halálán is egészen bizarr elnöki kampányáig. Szóval lesznek majd soha nem látott felvételek Westről a filmben.

Ez egyébként nem az egyetlen dokumentumfilm, ami érkezhet Kanye Westről. Steve Stanulis, West egykori testőre ugyanis tárgyal egy külön projektről jelenleg és számtalan platform érdeklődik iránta. Egy biztos, ha el is készül, az biztosan nem a Netflixre érkezik majd.

(Forrás: Complex)


A figyelmetekbe ajánljuk