Mondjuk nem fog versenyezni az Arany Pálmáért.


A Cannes-i Filmfesztivál vezetője, Thierry Fremaux egy ideje már belengette, hogy egy hatalmas blockbusternek is a francia filmmustrán lesz a bemutatója. A találgatások pedig azóta tartottak, mivel a versenyprogram bejelentése során sem derült ki, hogy melyik rejtélyes nagy filmről lehet szó.

Sokan tippelték az új Bond-filmet, a Spielberg-féle West Side Storyt, vagy éppen az új Dűnét, ami végül a Velencei Filmfesztiválon fog végül debütálni. Ezeket a nagy hollywoodi mozikat ugyanis mind olyan szerzői filmesek rendezik, akiknek a filmjeit a fesztivál szeretettel szokta látni. Amire viszont senki nem számított, az a Halálos iramban 9.

Most viszont kiderítette a Variety, hogy valóban a Vin Diesel-fémjelezte franchise legújabb, szintén régóta tologatott darabját láthatják az emberek majd a fesztiválon a világkörüli premierje előtt. A film egy különleges vetítés része lesz a strandon, a stáb viszont nem kíséri el a hírek szerint az alkotást. Mondjuk nem igazi premier, Kínában ugyanis már bemutatták, méghozzá óriási sikerrel, több, mint 200 milliót fialva a kasszáknál eddig.


Friss

4 + 1 húszéves nyári sláger, amiket még ma is imádunk

Nyári slágerek, amik a csapból is folytak – valahogy így lehetne jellemezni 2001 legnagyobb diszkóhimnuszait, amiket – egyáltalán nem véletlenül – még ma is imádunk. De vajon mik voltak ezek a számok pontosan? Mire örültek meg az emberek a legnagyobb habpartik közepén? Mutatjuk!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Paul Rudd még egyszer utoljára megtréfálta Conant

Conan O'Brien late night comedy műsora hamarosan véget ér, a színész pedig nem hagyta ki az alkalmat egy utolsó poénra.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Toyota robotja szelfizés közben is képes letörölni az asztalt

A robotoknak nagy problémát okoznak a visszaverődő és áttetsző felületek, a Toyota megoldotta a problémát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk