Az eredeti trilógia rendezője és sztárja, Raimi és Campbell csak producerként térnek vissza.


Sam Raimi sok lelkesedéssel és kreativitással, de kevés pénzzel és barátokkal forgatta le a Gonosz halott című filmet, ami akkora instant kultfilm lett, hogy nem sokkal később nagyobb költségvetésű folytatást is kapott, ami végül minden idők egyik lenagyobb filmklasszikusává vált,, végül trilógiává bővült a széria A sötétség serege című filmmel.

2013-ban megpróbálkoztak egy remake-kel, de nem aratott akkora sikert, hogy folytatásokat szüljön. Végül aztán Raimi sorozatként támasztotta fel a franchise-t, ez volt a több évadot is megélt Ash vs. Evil Dead, amiben Bruce Campbell újra eljátszotta a már idős címszereplőt. Ez viszont úgy tűnt, jó darabig az utolsó Gonosz halott-produktum.

Most viszont Raimi az HBO Maxra gyárt egy rebootot Evil Dead Rise címmel, ami az eredeti trilógia folytatásaként is fog szolgálni. Ugyanakkor ő is és Campbell is csak producerként vesznek részt benne, vagyis az új filmnek már nem Ash lesz a főszereplője, hanem egy fiatal testvérpár, akiket Vikingekből ismerős Alyssa Sutherland és a Lily Sullivan fognak alakítani. Utóbbit a Balek és a Dzsungel című filmekben láthattuk korábban.

Raimiék maga választotta ki utódját egyébként, Lee Croninra bízta a folytatás írását és rendezését. Tőle legutóbb A gyermek című horrort lehetett látni.

(Forrás: Consequence)


Friss

4 + 1 húszéves nyári sláger, amiket még ma is imádunk

Nyári slágerek, amik a csapból is folytak – valahogy így lehetne jellemezni 2001 legnagyobb diszkóhimnuszait, amiket – egyáltalán nem véletlenül – még ma is imádunk. De vajon mik voltak ezek a számok pontosan? Mire örültek meg az emberek a legnagyobb habpartik közepén? Mutatjuk!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Paul Rudd még egyszer utoljára megtréfálta Conant

Conan O'Brien late night comedy műsora hamarosan véget ér, a színész pedig nem hagyta ki az alkalmat egy utolsó poénra.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Toyota robotja szelfizés közben is képes letörölni az asztalt

A robotoknak nagy problémát okoznak a visszaverődő és áttetsző felületek, a Toyota megoldotta a problémát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk