A 101 kiskutya gonoszáról szóló előzményfilm sztorijáról végre többet megtudunk az új előzetesből.


A Disney továbbra is gőzerővel készíti az élőszereplős feldolgozásokat klasszikus mesefilmjeihez, a következő filmje ennek a trendnek pedig a Szörnyella. Sima 101 kiskutya remake helyett a stúdió felkérte Craig Gillespie-t, az Én, Tonya rendezőjét, hogy készítsen egy élőszereplős előzményfilmet a főgonosz fiatalkoráról.

A korábbi adaptációban Glenn Close által alakított karakter fiatalabb verzióját Emma Stone alakítja, az új előzetes pedig a történetbe is betekintést nyújt. Estella munkásosztálybeli gondnok, akinek nagyratörő divatálmai vannak. Aztán a grófnéval való konfrontációja révén divatháborút hirdet ellene, a folyamat közben Szörnyellává változva.

Izgalmasan néz ki az új előzetes alapján, kérdés, miért ne lehetne ez inkább egy Az ördög Pradát visel előzményfilm inkább, mint a kiskutyákat kabátba varrni akaró főgonosznak. A tervek szerint május 27-én nézhetjük majd a moziban, egy nappal később pedig Disney+-on is elérhetővé válik.


Friss

Egy vagyont spórolhatunk, ha elhagyjuk ezt a három szokást

Mindannyian álmodozunk luxusutakról, tengerentúli kirándulásról, vagy éppen egy saját otthonról, családról. Ehhez mind pénz kell, és a legtöbbünknek, de nem egyszer a jómódúbb embereknek is spórolni kell rá. A koronavírus-járvány okozta nehéz gazdasági helyzet miatt ez hatványozottan fontos, így az alábbiakban bemutatunk néhány olyan dolgot, amelyek mellőzésével nem kevés pénzt takaríthatunk meg.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk