A főszereplőjét is megtalálták már a korán eltávozó zenészlegendáról szóló filmnek.


Jeff Buckley 1997-ben, mindössze 30 évesen fulladt bele véletlenül a medencéjébe egy éjszaka. Még nagyon hosszú és fényes karrier állt volna előtte, ha nincs a tragédia. Most film készül az életéről, amit a Joy Division szintén tragikus módon korán elhunyt frontemberéről, Ian Curtisről szóló Control producere, Orian Williams fogja rendezni. Ez lesz a rendezői bemutatkozása, de producerként számtalan Oscar-díjas filmen dolgozott.

Ami pedig a főszerepet illeti, Reeve Carney fogja Buckley-t alakítani a vásznon, akit színpadi színészként a Pókember Broadway musical adaptációjának főszerepéből lehet ismerni, emellett láthattuk a Penny Dreadfulban is. Emellett pedig zenészként is aktív. Szóval papíron jó választásnak tűnik.

A film Buckley örökségének kezelőinek áldásával készül, szóval az alkotók engedélyt kaptak az egykori sztár zenéinek használatára is, számol be róla a Consequence of Sound.


Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk