sex pistols
A Trainspotting rendezője tökéletes párosításnak tűnik a brit punkok sztorijához.


Az FX csatorna egy minisorozatban dolgozza fel a Sex Pistols egykori gitárosának, Steve Jonesnak a Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol című életrajzi könyvét, ami sejthetően a legendás bandára fog koncentrálni az egyik tag szemszögén keresztül. A sorozat vezető producere és rendezője pedig az Oscar-díjas Danny Boyle lesz, aki a Trainspotting dühös Skóciája után tökéletes választásnak tűnik ehhez a sztorihoz.

Ráadásul kiváló pitchet is kaptunk a bejelentésről szóló közleményében, ami alapján el tudjuk képzelni, milyen is lesz a széria.

Képzeld el, hogy betörsz a The Crown és a Downton Abbey világába a haverjaiddal és a pofájukba ordítjátok a dalaitokkal a gyűlöleteteket mindennel kapcsolatban, amit képviselnek. Ez volt a pillanat, amikor a brit társadalom és kultúra örökre megváltozott. Ez volt a robbanópontja a brit utcai kultúrának, amikor átlagos fiatalok színpadhoz jutottak, hogy elmondhassák minden dühüket, bemutatták a saját divatjukat, és mindenkinek néznie és hallgatnia kellett és mindenki félt tőlük, vagy követte őket. Sex Pistols. Mindenzen események középpontjában pedig egy megnyerő, olvasni nem tudó kleptomániás volt, korának hőse, Steve Jones, aki saját állítása szerint minden idők 94. legjobb gitárosává vált.

A sorozat 6 epizódból fog állni és március 7-én kezdik el forgatni a tervek szerint. Bár nincs még erről információ, de ha minden a tervek szerint megy, akár még idén is láthatjuk.

(Forrás: Pitchfork)

A figyelmetekbe ajánljuk