Madonna material girl

A „Material Girl" épp szoros együttműködésben van a Juno forgatókönyvírójával, Diablo Codyval egy róla készülő film kapcsán, hivatalos szereplőválogatással kapcsolatos bejelentést azonban még nem tettek.


Igazi csemege lehet a pop királynő rajongóinak, hogy nemsokára ismét képernyőre kerül kedvenc énekesük.

Madonna megerősítette a hírt, miszerint társforgatókönyv-íróként és rendezőként is részt vesz saját, negyven éve tartó karrierjéről szóló film forgatásán – adta hírül a Hollywood Reporter.

Az világsztár énekesnő a Juno Oscar-díjas forgatókönyvírójával, Diablo Codyval dolgozik majd együtt a készülő mozin.

A film az énekes életét már a korai éveitől bemutatja, először amikor táncosként élt Manhattanben, majd rámutat a barátságára Jean-Michael Basquiattal, Andy Warhollal és Keith Haringgel, de a nézők azt a kellemetlen pillanat is megnézhetik majd, amikor Madonna először találkozott az Evita zeneszerzőjével, Andrew Lloyd Webberrel – számol be a The Wrap.

„Be szeretném mutatni azt a hihetetlen utazást, amin művészként, zenészként, táncosként keresztülmentem. Úgy ahogy egy ember próbálja megtalálni saját útját a világban"

tette hozzá Madonna.

„A film fókuszában a zene lesz, az tartott életben, az lendített mindig előre a nehézségeken. Rengeteg történet volt még, amit nem meséltem el, ezek gyakran inspirálóak is, és hát ki lenne a legjobb személy erre, ha nem én saját magam, aki elmeséli ezeket? Fontosnak tartom azt is, hogy a hullámvölgyeket is bemutassam, hogy azokon hogyan tettem túl magam."

Arról viszont, hogy ki lesz a főszereplő és mikor kerül a mozikba a film, egyelőre semmilyen információt nem közöltek az alkotók.

A figyelmetekbe ajánljuk