Méghozzá egy pszichedelikus számhoz egy sámánról.


David Lynch egy több éves szünet után újra igencsak aktív. Rendezett egy kisfilmet Netflixre, ahova jelenleg egy új sorozaton is dolgozik, sőt feltámasztotta a Twin Peakst is. Most pedig egy új videóklipet is rendezett, méghozzá a skót pszichedelikus rockzenésznek, Donovannek.

A dal, mint a címe is jelzi, egy sámánról szól, az érdekessége pedig, hogy 2010-ben íródott és Lynch házi stúdiójában lett először rögzítve. A két művészt a transzcendentális meditáció hozta össze egyébként, aminek mindketten lelkes gyakorlói.

Nem reformálja meg vele a filmművészetet, vagy éppen a videóklipek műfaját a legendás rendező, de aki szereti a fura és a sajátos módján humoros stílusát, az biztos talál ebben a klipben is olyan vizuális megoldásokat, amik tetszeni fognak.

(Forrás: Boing Boing)


Friss

Már most több öngól született az EB-n, mint valaha

Már az első fordulóban új negatív rekord született.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

10 dolog, amit tudnod kell, mielőtt kimész a Rosaliára (X)

„Hogy készül a rosé? Rózsaszín szőlőből!" Az efféle válasz ma már ritka – egyébként valóban elhangzott egy kóstolón –, a rosék töretlen népszerűségének és a minőségi termelőknek köszönhetően a fogyasztók is egyre inkább tisztában vannak ezzel a borstílussal. Az alapokat azért nem árt újra átvenni, és persze néhány csemegét is kínálunk rosészótárunkban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Dűlőválogatás Furmint és kacsamáj – az elegáns nyári vacsora

Jó minőségű bort fogyasztani nem csak presztízs, hanem öröm is. A bor napi – természetesen mértékletes – fogyasztásának ráadásul pozitív élettani hatásai is vannak; ez élményt pedig tovább fokozhatjuk az adott borhoz tökéletesen illő ételekkel. Cikksorozatunkban arra szántuk el magunkat, hogy a gondosan válogatott borokhoz izgalmas fogásokat ajánljunk – tesszük mindezt a VinCE KLUB kiváló minőségű tételeivel. Ez itt a Borvacsora.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk