mozi emberek
A nyár kezdetével már az ország legnagyobb mozis hálózatában, a Cinema City-ben is nézhetünk filmeket.


Június 3-án, vagyis a hónap első csütörtökjén nyitja meg kapuit a látogatóknak a Cinema City-mozihálózat — olvasható a Telex hasábjain.

A mozikban továbbra is érvényes lesz néhány tavaly nyári intézkedés: a nézők között például ki kell hagyni egy-egy helyet a sima vetítéseken, a VIP és 4DX termekben az elrendezésből adódóan azonban ez már biztosított.

Milyen filmeket láthatunk majd? Olyan Oscar-díjas alkotásokkal találkozhatunk, mint A nomádok földje, a Lelki ismeretek és a Még egy kört mindenkinek.

Júniustól a Hang nélkül 2., a Halálos Iramban 9., a Szörnyella és a Démonok között 3. – Az ördög kényszerített filmek is vászonra kerülnek. A családok animációs filmekkel is találkozhatnak, ilyen a Luca és a Nyúl Péter – Nyúlcipő.

A jelenleg érvényes kormányrendelet alapján az látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves. A 16-18 év közötti nézők látogathatják a filmeket, amennyiben van oltási kártyájuk, a 18 év alatti igazolvány nélküliek viszont csak olyan felnőtt kíséretében vehetnek részt a vetítésen, akinek van oltási igazolványa.

A védettségi kártyát vagy applikációt a jegy ellenőrzésénél, pénztárnál egyaránt elkérik, érvényes személyigazolvánnyal együtt. A maszk a mozikban nem kötelező.

Több magyarországi filmforgalmazó is a Cinema City megnyitásához kötötte a premierjét, ezért nekik is jó hír a nyitás.

A figyelmetekbe ajánljuk