Erre ugye a Ponyvaregény, vagyis 1994 óta nem volt példa.


John Travolta és Bruce Willis először az 1989-es Nicsak, ki beszélben szerepeltek együtt filmben, bár utóbbi csak a hangját kölcsönözte a főszereplő csecsemőnek. Egy évvel később mindketten visszatértek a folytatásban. Majd 1994-ben ismét együtt szerepeltek a Ponyvaregényben, ezúttal már valóban egymás szemébe nézve a vásznon.

Negyedik közös filmjükre 27 évet kellett várni, de érkezik Paradise City címmel. Chuck Russell veterán rendező hozta össze újra a két sztárt, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint A maszk, vagy éppen a Rémálom az Elm utcában 3, ami a széria rajongói körében amolyan közmegegyezés, hogy a legjobb folytatás.

A 66 éves Willis egy fejvadászt fog alakítani, a 67 éves Travolta pedig természetesen egy maffiavezért. Ennél többet nem tudunk a sztoriról, úgyhogy lehet még reménykedni benne, hogy valami furcsa csavar következtében utóbbi ismét Gottit fogja alakítani, akit valamilyen módon beleírtak a történetbe.

(Forrás: Consequence)


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk