Az Éjszakai játék rendezői őt választották eddig sem gyenge szereposztású filmjük főszereplőjévé.


Élőszereplős filmet készít a Paramount a Hasbroval a Dungeons & Dragons társas fantasy szerepjáték alapján, rendezői székben pedig Jonathan Goldstein és John Francis Daley. Ők a fantasztikus Éjszakai játékot rendezték korábban, sokáig úgy volt, hogy az élőszereplős Flash-filmet is ők készíthetik, emellett ők írták a Pókember: Hazatérés forgatókönyvét. Bónuszként pedig utóbbi a Különcök és stréberek főszereplője volt gyerekként.

A filmhez eddig leszerződtetett színészek listája eddig se volt gyengének mondható, hisz szerepel rajta Chris Pine, Michelle Rodriguez és Justice Smith. Ha utóbbi névről nem lenne ismerős, ő volt a főszereplője a Pokémon - Pikachu, a detektívnek, de láthattuk a Jurassic World: Bukott birodalomban és a The Get Down című Netflix-sorozatban is.

Hozzájuk csatlakozott most Rege-Jean Page, aki a Netflix óriási sikerű kosztümös Pletykafészekjének, a Bridgertonnak a nagy befutó sztárja, aki a film főszereplője lesz. Emellett egyébként a Hasbro fejleszt egy élőszereplős sorozatot is a Dungeons & Dragonsből, amit a John Wick-széria alkotója, Derek Kolstad ír, emlékeztet minket rá a Consequence of Sound.


Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk