Barack és Michelle Obama szerdán jelentette be, hogy a Netflixen futó We the People című, tíz epizódból álló zenés tévésorozatnak producerei lesznek, melynek célja, hogy népszerűsítsék a fiatalok körében a tudatosabb politikai és polgárjogi gondolkodásmódot.

A háromperces klipek mindegyikében olyan ismert előadók lesznek hallhatóak, mint H.E.R., Adam Lambert, Bebe Rexha, Janelle Monáe és még sokan mások.

A Netflix-sorozat hivatalos szinopszisa pedig a következő:

A We the People egy 10 animációs videoklipből álló széria, amely a zene és az animáció kombinálásával az amerikai fiatalok új generációját edukálja a nép hatalmáról, és ami számtalan alapvető amerikai állampolgári ismeretet sorakoztat fel. A sorozat minden egyes epizódja egy lelkesítő felhívás, hogy gondoljuk újra az állampolgári ismereteinket, valamint, hogy elmélkedjünk arról, hogy mit is jelent a kormány és az állampolgárság napjainkban.

A We the People július 4-én startol a Netflixen. Íme, a látványos előzetes:

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk