Phoebe Waller-Bridge és Donald Glover

Phoebe Waller-Bridge és Donald Glover

Mégsem lesz Mr. & Mrs. Smith-feldolgozás? Az egyik főszereplő már ki is szállt

Az Amazon sorozatának egyik sztárja kreatív nézetkülönbségek miatt dobbantott a projektből.


A 2005-ös Mr. és Mrs. Smith ugyan sikeres volt, de sokkal emlékezetesebb talán amiatt, hogy ennek a filmnek a forgatásán jött össze Angelina Jolie és Brad Pitt, nagy botrányok közepette. Az Amazon leporolja a régi alkotást és sorozattá fejleszti, jövőre pedig már érkezik is a tervek szerint.

Ugyanakkor a projekt leginkább azért volt érdekes, mert főszerepre megnyerték Donald Glovert (Atlanta) és Phoebe Waller-Bridge-t (Fleabag), akik alkotóként is beleszólást kaptak a projektbe. A nagy kérdés az volt, hogy két ennyire egyedi és sajátos vízióval rendelkező alkotó hogyan fog valami közöset létrehozni, hogyan fér meg két dudás egy csárdában?

Nos, úgy tűnik, hogy sehogy, ugyanis Waller-Bridge otthagyja a sorozatot máris kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva, alkotóként és főszereplőként is egyaránt. A premierdátum nem változott, hamarosan újracastingolják a szerepét, Glover pedig marad alkotóként és főszereplőként. Állítólag egyébként a két fél továbbra is jó kapcsolatot ápol egymással, szimplán nem egyeztek a kreatív elképzeléseik. Van ilyen.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk