Mozik helyett a Netflixen debütálhat Tom Hanks új westernje
Universal Pictures/Imdb

Mozik helyett a Netflixen debütálhat Tom Hanks új westernje

A kapitány küldetésének jogait Észak-Amerikában a Universal birtokolja, de az, hogy a mozi miképp jut el a nemzetközi közönséghez eddig kérdéses volt.


Mostanra viszont kiderült, hogy minden valószínűséggel a Netflixen fog landolni a legújabb Tom Hanks-mozi, így szinte az is biztos, hogy a magyar nézők is a streaming-szolgáltatón nézhetik majd meg a filmet – derül ki a Hollywood Reporter beszámolójából.

A Paul Greengrass által rendezett filmet már most a közeledő díjszezon egyik legnagyobb esélyesének tartják. A kapitány küldetése az amerikai polgárháború után játszódik, Hanks pedig az özvegy Jefferson Kyle Kidd kapitányt alakítja, aki városról városra járva, igaz történeteket mesél elnökökről, királynőkről, dicső viszályokról, pusztító katasztrófákról és lenyűgöző kalandokról, szerte a nagyvilágból.

Így találkozik összea texasi prérin Johannával (Helena Zengel), egy 10 éves lánnyal, akit a kiowa törzs sajátjaként nevelt. Johannát akarata ellenére visszadjak vér szerinti nagynénjének és nagybátyjának, Kidd kapitány pedig vállalja, hogy elviszi hozzájuk a lányt.


A figyelmetekbe ajánljuk