Az AMC Theaters, az Egyesült Államok egyik vezető mozihálózata egészen érdekes ötlettel próbálja visszacsalogatni a nézőket augusztus 20-i újranyitására.Ez persze csak aznap érvényes, ez ugyanis egy Filmek 2020-ban 1920-as áron nevű programnak a része, másnaptól már 5 dollárért lehet mozizni. Az érdeklődök pedig mindössze négy filmből választhatnak, megnézhetik nagy vásznon a Szellemírtókat, a Fekete párducot, a Vissza a jövőbe című filmet, továbbá a Grease-t. Összesen 100 helyiség nyit ki aznap, ezzel valószínűleg azt próbálja letesztelni az AMC, hogy mekkora a hajlandóság az emberek részéről, hogy újra moziba menjenek – írja az A.V. Club.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk