Korábban írtunk már miniatűr figurákat ábrázoló makettekről. Ezúttal egy londoni művész, Slinkachu kedves és humoros munkáit mutatjuk be.


Első ránézésre Slinkachu munkái gyerekjátékoknak tűnhetnek, ám ezek gondosan megszerkesztett mini installációk, amelyekben miniatűr figurák embernagyságú tárgyakat navigálnak. A művész ezeket a jeleneteket általában londoni utcasarkokon helyezi el. A humorral átitatott helyzeteket gyakran fontos társadalmi kérdések inspirálják.

A koronavírus-járvány kitörése óta Slinkachu otthonában állítja össze a maketteket, melyekben a nagyvárosi terek okozta izolációt hangsúlyozza.

Egy kissé szürreális volt makettet készíteni a külvilágról bent, de új lehetőségeket nyitott meg számomra a képeim narratívájával kapcsolatban. Azáltal, hogy miniatűr berendezést és fotókat együttesen alkalmaztam, olyan ötletek valósulhattak meg, melyeket kint a szabadban, képek manipulálása nélkül nehéz lett volna véghez vinni. Különbözik az utcai munkámtól, ám ez egy új terület, melyet felfedezhetek.

osztja meg a Colossal magazinnal a művész.

Slinkachu munkáit elérhetjük Instagram-fiókján keresztül, valamint az Affenfaust Galéria honlapján is.

Friss

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Mutatjuk, mit ehetsz és mit nem lefekvés előtt

Mindnyájunkkal megeshetett az, hogy éhesek maradtunk lefekvés előtt. Ezzel nincs semmi gond, hiszen késő este is ehetünk egészséges ételeket, de meg is előzhetjük az esti éhséget.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk