Citrom, gránátalma, pomelo-grapefruit... a gyümölcsízű alkoholmentes sörök rajongói számára ezek a trópusi ízek már ismerősek. A piros bogyós gyümölcsök szerelmeseit a Dreher most új ízekkel örvendezteti meg: a Dreher 24 alkoholmentes sörcsaládban idén már meggy-szeder változat is elérhető.


Új gyümölcsök a Dreher alkoholmentes sörkínálatában

dreher meggy szeder s\u00f6r

Az ízesített sörök piaca volumenben és a célközönség tekintetében is évek óta rendkívül dinamikusan bővül - áll a sörgyár sajtóközleményében. A teljes kiskereskedelmi sörpiac 4,6%-át* (forrás: Nielsen, kiskereskedelmi index, mennyiségi eladások alapján, 2019) adják az ízesített sörök, ez az arány pedig folyamatosan nő. A Dreher 24 márka célja az, hogy minél több alkoholmentes sör alternatívát kínáljon a fogyasztóinak, ezért 2020-ban az ízvariánsok portfóliója tovább bővül a Dreher 24 meggy-szeder ízesítésű alkoholmentes sörrel. A többi ízesített variánshoz hasonlóan az új íz is 0,0% alkoholtartalmú.

„A célunk az volt, hogy egy különleges ízzel kedveskedjünk fogyasztóinknak és a frissítő italok kedvelőinek, hogy az otthonaikba tudják varázsolni a közeledő nyár hangulatát. A meggy-szeder frissítő ízét a két fanyar gyümölcs ízének párosítása adja meg. Az új íz mellett a teljes termékcsalád csomagolása megújult. A design letisztultabb lett, hogy még inkább tükrözze az anyamárka értékeit"

– mondta Fekete Gergely, a Dreher 24 márkamenedzsere.

A Dreher Sörgyárak elkötelezett a felelős alkoholfogyasztás mellett; ennek szellemében kínál a vállalat alkoholmentes alternatívákat is fogyasztóinak.

Friss

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Steven Spielberg a Netflixre fog filmeket gyártani

Pár éve még nagy kritikusa volt annak, hogy a Netflix filmjei jelölhetők legyenek Oscarra, most akár segíthet is nekik Oscart nyerni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk