Kylian Mbappé

Kylian Mbappé

A Real Madrid 180 milliót ajánlott Mbappéért

Ez a végső ajánlatuk, ha nem fogadja el a francia klub, akkor jövő nyáron ingyen fogják leigazolni a szupersztárt.


Miután Kylian Mbappé visszautasította a jövőre lejáró szerződésének meghosszabbítását a PSG-vel, nyilvánvalóvá vált, hogy a sztár a Real Madridhoz tart. Ezt már társaival is közölte állítólag, gyerekkora óta ugyanis a spanyol klub mezéről álmodik, szóval a döntés már megszületett részéről. A kérdés, hogy mikor.

A Real Madrid tett egy 160 milliós őrült ajánlatot érte, hogy még ezen a nyáron leigazolhassa, de a PSG élből vissza is utasította. Ezt megemelte a klub 170 millióra 10 millió extra, könnyen elérhető bónusszal, ami az utolsó ajánlata, így a választás egyszerű a francia klub számára. Vagy most elteszi a 180 milliót és elengedi Mbappét, vagy visszautasítja, egy évig még náluk játszik Mbappé, de jövőre ingyen távozik a Realhoz.

Kissé fura látképe ez az egész a mai labdarúgásnak. Mert a Real Madrid várhatna egy évet, de inkább kifizetne most 180 milliót érte csak azért, mert megteheti. Teljesen ésszerűtlen és felelőtlen gazdasági szempontból, tudva, hogy a játékos ígyis-úgyis a Realhoz megy. A PSG pedig ha visszautasítja, akkor az csakis büszkeségi okokból történhet, jövőre pedig buk rajta egy rakás pénzt, csak mert megteheti. Egy biztos, csak idő kérdése, hogy Mbappé a Real játékosa legyen.

A figyelmetekbe ajánljuk