Mátrix 4

Megérkezett az eredeti trilógia rendezőpárosa által készített folytatás első előzetese.


A Mátrix anno egy kerek és lezárt történet volt, az alkotók nem is számoltak folytatásokkal, amikor készült. A hatalmas globális sikernek köszönhetően viszont a stúdió rögtön trilógiává duzzasztatta. Az elsőt rendező Lana és Lily Wachowski rövid idő alatt gyorsan ki kellett találjon és leforgasson még két filmet hozzá, az alkotók őrült siettetése nem feltétlenül vezetett a legjobb dolgokhoz.

Persze a Warner továbbra se tett lesz arról, hogy folytassa a szériát, vagy akár rebootolja, hisz egyik legértékesebb szellemi termékéről beszélünk. Akadt mindenféle különböző terv, de végül gyakorlatilag a legjobbat választották. A The Matrix Resurrections gyakorlatilag egy finom átmenet reboot és folytatás között, ami folytatja azok sztoriját, de egyben egy új generációt is próbál bevonzani.

De a legjobb része, hogy az eredeti trilógiát rendező Wachowski-testvéreket is visszahozták, ezúttal időt és teret kapva ahhoz, hogy a lehető legjobb folytatás készülhessen. Az első előzetese alapján pedig a lehető legjobb folytatásnak is ígérkezik, olyan látványos és kreatív akciókkal, amilyent nem nagyon látni a mai blockbusterekbe.

Mi rögtön felvettük a napszemüvegünket tőle a legjobb fekete hosszúkabátunkkal, és ismeretleneket hívunk párbajra kung-fu pózban.


A figyelmetekbe ajánljuk