Új információk láttak napvilágot a Mátrix következő részéről
Hatalmas várakozás övezi a legendás Mátrix filmsorozat következő részét, amelynek nemrég elárulták a címét is, emellett mutattak néhány képkockát az idén érkező moziból.

A Mátrix fanok most nagy valószínűséggel repesnek az örömtől, mivel hosszú várakozás után leleplezték az évvégén érkező 4. epizód címét. A következő rész a Mátrix: Feltámadások (Matrix: Resurrecion) nevet fogja viselni. Az Las Vegas-i CinemaCon szerencsés látogatóinak már levetítettek egy rövid részletet a filmből, ám a nagyközönségnek még várnia kell a trailerre.

A CinemaCon egyébként több érdekességet is tartogatott, mivel a Clint Eastwood által rendezett Cry Baby-ből és a Robert Pattinson nevével fémjelzett Batman filmből is mutattak rövid részleteket.

A Hollywood Reporter röviden összefoglalta az előzetes tartalmát:

a Keanu Reeves által megformált Thomas Anderson a pszichológusának (Neil Patrick Harris) elkeseredve beszél arról, hogy mostanában furcsa álmok gyötrik és úgy érzi, hogy az őrület határán jár. A trailer további részében végül kiderül, hogy Anderson – másnéven Neo – egyáltalán nem emlékszik a Mátrixra, annak ellenére, hogy például találkozik Trinity-vel egy kávézóban. Ezután egy Morpheusra hasonlító férfi elmondja neki, hogy a jelen, amiben él csupán egy álvalóság. Végezetül Neo több ember társaságában egy liftben utazik, ahol rajta kívül mindenki a telefonját nyomkodja.

A Mátrix következő részét december 22-én mutatják be az Egyesült Államokban, már ha a koronavírus-járvány ezt lehetővé teszi.

A Wachowski-testvérek filmjében az előbb említett két színész mellett feltűnik még Carrie-Anne Moss, Priyanka Chopra Jonas, Jada Pinkett Smith és Yahya Abdul-Mateen II is.


A figyelmetekbe ajánljuk