Az eredeti nincs még húsz éves sem, de kapunk belőle új verziót.Nicole Kidman főszereplésével 2001-ben debütált a mozikban a Más világ című pszichológiai thriller, ami a nyár egyik meglepetéssikere lett, több mint 200 millió dollárt termelve világszerte. Idén áprilisban a Sentient nevű produkciós cég megvásárolta az eredeti megfilmesítési jogokat, a Deadline értesülései szerint pedig a Universal most beszáll a remake finanszírozásába. Jelenleg forgatókönyvírót keresnek a projekthez.

Az eredeti a II. világháború idején játszódik Angliában egy nőről, aki a beteg gyerekeinek gondját viseli, miközben a férje a háborúban harcol. Aztán elkezd egyre több megmagyarázhatatlan dolog történni körülöttük. A Sentient eredetileg modernizálni akarta ezt, a jelenbe helyezve az eseményeket. Egyelőre viszont nem tudni még, hogy az Universal rábólintott-e erre az ötletre. Emellett az is elképzelhető, hogy a nagy csavar is más lesz a filmben, mint Alejandro Amenábar eredetijében.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk