Vígjátéksorozat lett a Marvel mókás külsejű gonoszából

A M.O.D.O.K. nem a Disney+-ra érkezik, szóval elsősorban a felnőttek humorát célozza majd meg.


Bár M.O.D.O.K. klasszikus főgonosz a Marvel-képregényekben és láthattuk számtalan videójátékban is már, a Marvel Cinematic Universe-ben valószínűleg nem fog egyhamar feltűnni. Egyrészt a neve egy rövidítése annak, hogy Mechanikus Organizmus Amit Ölésre Terveztek, ami önmagában mókás és akkor még rá se tértünk a kűlsejére, ami egy darab nagy óriás lebegő fej nagyon pici kezekkel és lábakkal.

Ezt úgy tűnik, a Marvel is belátta, úgyhogy lepasszolta a Disney által birtokolt Hulunak, hogy csináljanak belőle animációs vígjátéksorozatot. Ez lett a Marvel's M.O.D.O.K. Patton Oswalt stand up komikussal a címszerepben, aminek május 21-én debütál 10 epizódos első évada és most megérkezett az első előzetese is!

A Hulu egyébként a 20th Century Fox megvásárlásával lett a Disney-é, viszont ahelyett, hogy mondjuk felszámolta volna és beolvasztotta volna a Disney+-ba, inkább megtartotta azoknak a tartalmaknak, amik a cég családbarát imázsába nem férnek bele. A döntésben persze segített, hogy az Egyesült Államokban a Hulu egy nagyon népszerű platform.


A figyelmetekbe ajánljuk