mandalorian

A Mandalorian alkotója és főszereplője filmet szeretne a sorozatból

De addig is hamarosan elkezdik forgatni már a harmadik évadát.


Pletykálták már, hogy felmerült a Disney-ben a The Mandalorian sikerét látva, hogy egy mozifilmet is csinálna belőle. A címszereplőt alakító Pedro Pascal a Variety-nek nyilatkozva elmondta, hogy bár nem hallott erről semmit főnökeitől, de imádná, ha lenne.

Annyira gyönyörű, amit csinálunk, hogy imádnám, ha egy jó nagy vásznon is átélhetnék az emberek az élményt. Ugyanakkor annyira jól működik, hogy picit azért tartok tőle, hogy megbolygatná ezt bármi változás. Mondjuk valószínűleg simán működne úgy is. Mármint nem mintha az alkotók nem lennének tapasztaltak, ha bárki képes jó mozifilmet csinálni a sorozatból, akkor pont ők azok.

Ezzel utalt többek között a sorozat alkotójára és vezető írójára, Jon Favreau-ra, aki igen komoly mozis blockbuster tapasztalattal rendelkezik két Vasember-film és egy élőszereplős A dzsungel könyve feldolgozással a háta mögött. Favreau szerint egyébként simán működne az ötlet filmként is továbbvíve.

Egyre jobban elmosódnak a határok sorozatok és filmek között. Amit régen csak moziban láthattál, azt ma már akár sorozatokban is, ez pedig visszafele is működhet.

Hozzátette, neki nem sürgős a dolog, de teljesen nyitott rá. Szerinte izgalmas lenne ez a fajta átjárhatóság film és sorozat között, tekintve, hogy szerinte manapság már nincsenek szabályok, bármit lehet csinálni. Az interjúban egyébként elárulta azt is, hogy ez év végén elkezdik már forgatni a következő évadot. A második október 30-án érkezik a Disney+-ra.

A figyelmetekbe ajánljuk