Daniel Madlini

Először kezdett és rögtön betalált Paolo Maldini fia az olasz elsőosztályban, a Maldini-dinasztia úgy tűnik, folytatódik tovább.


Egy ideje már az AC Milan felnőtt csapatának tagja az a 19 éves Daniel Maldini, akinek a neve nem véletlenül csenghet ismerősen. Ő bizony a klub korábbi legendáinak leszármazottja, történetesen Cesare Maldini unokája és Paolo Maldini fia. Sőt már a Juventus ellen is szerepet kapott csereként a pályán, a Spezia ellen pedig kezdőként is bemutatkozhatott a milánói csapatban.

Daniel nem igazán jött zavarba a debütjétől, rögtön megszerezte a piros-feketék vezető gólját a második félidőben. Apja, aki jelenleg a klub sportigazgatójaként dolgozik, a lelátóról örült fia sikerének. A hazaiak ugyan kiegyenlítettek, de végül a Milan húzta be a meccset mégegy góllal. Ezek után muszáj lesz tanulmányozni a Maldini-géneket, ritkán látni ugyanis ennyire erős futballdinasztiát. Pláne figyelembe véve azt is, hogy Paolo milyen fontos szereplője a Milan jelenlegi feltámadásának sportigazgatóként.


A figyelmetekbe ajánljuk