piknik

Végre elérkezett a szabadtéri étkezések szezonja, egy jó pikniknek pedig senki sem tud ellenállni. Mindegy, hogy a saját kertünkben, vagy egy autós kirándulás egyik megállójaként valamilyen festői domboldalban, a lényeg, hogy adjuk meg a módját!A termosz

FinnishDesignShop

Geometrikus formák és stílusos színkombinációk jellemzik a Normann Copenhagen márka termoszait. A praktikus kiegészítő egyszerre csempész modern és mégis retró hangulatot a piknikbe, miközben forró italainkat melegen, a hűsítőket pedig hidegen tartja.

Ár: ~ 55 ezer HUF

Az album

Assouline

A virágok szépsége évszázadok óta inspirálja a művészeket, tervezőket, költőket és számtalan más alkotót Manet-től Van Goghig, Robert Mapplethorpe-tól Andy Warholig. A Flowers: Art & Bouquets című albumban Sixtine Dubly dizájníró a virágdizájn evolúcióját mutatja be több mint negyven kortárs virágművész munkáin keresztül. Tökéletes lapozgatnivaló a kerti pihenéshez.

Ár: ~ 37 ezer HUF

Az asztalka

Uncommongoods

Egyszerre hordozó és asztalka ez a praktikus, cseresznyefából készült kiegészítő, amelyet egyszerűen csak előkapunk az autó csomagtartójából és máris profi piknikezőként teríthetünk. Ajándéknak is kiváló ötlet, hiszen az egyedileg, kézzel készült asztalkákat akár névvel ellátva is megrendelhetjük.

Ár: ~ 66 ezer HUF

A játék

Uncommongoods

Nincs is jobb, mint egy önfeledt, barátságos küzdelem a családdal vagy a barátokkal. A piknikpléden a kedvenc kártyapaklik mellett érdemes ezt a különleges, fából készült lóversenyt idéző játékot is kipróbálni, ami garantálja, hogy néhány órára elfeledkezzünk az okostelefonokról.

Ár: ~ 35 ezer HUF

A pohár

Uncommongoods

Felejtsük el a műanyagpoharakat, vagy azokat, amelyek eldőlnek az egyenetlen fűben: ez a különleges készlet talpak helyett rozsdamentes acél szárakat kapott, amelyeket bátran beleszúrhatunk a fűbe és nem kell többé aggódnunk az értékes kortyokért.

Ár: ~ 35 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk