Hadnagy Tímea belsőépítész werkfotó a fodrásszal
Hamu és Gyémánt / Tokaji Balázs

Interjú Hadnagy Tímeával: „A munkámban azért tudok előrehaladni, mert nyomás alatt teljesítek jól”

Lassú vagy gyors? – tettük fel a kérdést a Hamu és Gyémánt téli lapszámában Hadnagy Tímea belsőépítésznek, aki tökéletesen megéli a két végletet a mindennapokban. Azonban ügyel rá, hogy legyenek tudatos visszalassulások is az életében, amikor töltekezni tud.


Szöveg: Szakszon Réka

„Gyors – ez sajnos nálam nem is kérdés. A tervezői szakmában minden tegnapra kell: azonnali reakciókra, a helyzetek minél hatékonyabb megoldására van szükség a partnereknél, a megrendelőknél és a kivitelezőknél is. A munkámban azért tudok előrehaladni, mert nyomás alatt teljesítek jól – ez már az iskolában is így volt. Emellett viszont nem szerencsés, ha túlhajszoljuk magunkat, egy idő után a test is jelez, ha túl sok neki – nálam ez például derékfájás formájában szokott jelentkezni. Többek között ez is kényszerített rá arra, hogy a lelassulást beépítsem az életembe: jógázom, esténként meditálok, és idén először úgy mentem el nyaralni a Balatonra, hogy tényleg nem dolgoztam – pedig ez a belföldi utazásoknál nem szokott sikerülni.”

Hadnagy T\u00edmea werkfot\u00f3

Az utolsó simítások a fotózás előtt.

Hamu és Gyémánt / Tokaji Balázs

Amikor a munkádban pörögnek az események, mennyire tudsz a magánéletedben lassítani?  

Mivel nagyon szeretem a munkámat, ezért nálam nincs akkora kontraszt munka és magánélet között, nem kell menekülnöm az egyik szerepből a másikba, de a tempó egyértelműen különbözik a két területen. Amikor a kisfiammal vagyok, akkor a lassúság dominál, hiszen ő minden falevélnél, csigánál és gilisztánál megáll, és ez engem is ráébreszt arra, hogy ezeket a felfedezéseket átéljem és élvezzem vele együtt.

Hamu \u00e9s Gy\u00e9m\u00e1nt 2022 t\u00e9li lapsz\u00e1mHamu és Gyémánt

A Hadnagy Tímeával készült teljes interjút keressétek a Hamu és Gyémánt téli lapszámában, amely elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.


A figyelmetekbe ajánljuk