Mámor – 5 tárgy a borok szerelmeseinek
Sokak kedvenc italának egyik jó tulajdonsága, hogy segít megteremteni, javítani és erősebbé tenni az emberi kapcsolatokat. A bor, ugyan sokszor csak alkoholként tekintünk rá, valójában valamennyi emberi kultúra szerves részét képezi. És bár a mérsékletes fogyasztásra jobb ügyelni, a hozzáértő rajongással nincs probléma – ehhez mutatunk most 5 különleges tárgyat.

​A könyv

A Jeannie Cho Lee nevével fémjelzett The 100 Burgundy a maga nemében az első útmutató a világ egyik leghíresebb borrégiójának tételeihez és szakembereihez. A kötetben a szerző részletesen ismerteti azokat a tényezőket, amelyek hozzájárulnak Burgundia borainak minőségéhez és népszerűségéhez – persze mindezt gyönyörű képekkel kiegészítve.

Ár: 39 200 HUF

A kártyatartó

A vörösbor színe nemcsak poharunkban, de bútorainkon, ruháinkon és kiegészítőinkön is jól mutat. Jó példa erre a KAEIU mélyvörös színű, krokodilmintás kártyatartója, amely újrahasznosított bőrből készült. A 7"-os csuklóhúzóval ellátott és fémszegekkel díszített kiegészítő külső oldalon négy külön kártyafoglalat található, a fő cipzáras rekeszben pedig további kártyák és/vagy készpénz is elfér.

Ár: 49 ezer HUF

A borhűtő

A nyár kellős közepén, amikor a barátainkkal való beszélgetésekbe teljesen belefeledkezünk, nincs is jobb társunk, mint egy borhűtő. Ez a Harrodsról rendelhető darab ugyan nem a legkönnyebb, de kézzel mázolt és festet mintái talán kárpótolnak minket.

Ár: 87 ezer HUF

A pohár

A Dolce & Gabbana Casa szicíliai folklór ihlette Carretto boros poharai szájjal fújt muránói üvegből készültek. Bár fröccsöt inni ezekből a finom kidolgozású, gyémántmintás, áttetsző pohárrésszel és szárral ellátott, élénk kék és piros színben pompázó poharakból bűn lenne, nekünk, magyaroknak, talán mégis megengedhető.

Ár: 151 ezer HUF

A bornyitó

Az idősebb borok legjobb barátja lehet a Durand bornyitója. Ez a teljesen szabadalmaztatott, kétrészes eszköz lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy sikeresen eltávolítsa a régebbi és törékeny boros dugókat egészben és sértetlenül.

Ár: 49 ezer HUF


A figyelmetekbe ajánljuk