Berlini bazár – 5 tárgy, ha Berlinbe vágyunk

Történelem és művészet hatja át a német főváros utcáit, hangulata semmihez sem fogható, egy élhető nagyváros, ahol a klasszikus építészet és művészet mellett a street art, a modern zenei és kulturális élet is dübörög. Olyan hely, ahonnan mindenki szeretne egy kis darabot otthonra, például a következő tárgyakat.​A gyertyatartó

JonathanAdler

Elemi eleganciát sugároz a Jonathan Adler márka Berlin nevet viselő gyertyatartója. A nevet ebben az esetben csak fantázia szülte, azonban ránézésre is értjük, hogy ez az acél, sárgaréz anyagokból, szögletes és gömbalakú formák párosításából született kissé futurisztikus darab miért a német főváros nevét viseli.

Ár: ~ 72 ezer HUF

A gyűrű

Soulobjects

A fekete medve alakja összeforrt Berlin városával, hiszen címerében is látható, fején ötágú koronával. A Mad Monk Style márka kézzel készített, tömör ezüstből készült gyűrűje igazán imponzás darab, egy elegáns szett egyetlen kiegészítőjeként, de egy vagány öltözék darabjaként is vonzza a tekintetet.

Ár: ~ 147 ezer HUF

A plakát

WolfandBadger

Berlin neve a 90-es évek után végérvényesen összeforrt az elektronikus zenével, így sokak első látogatása a német fővárosba összekapcsolódik valamilyen felejthetetlen zenei élménnyel. A retró stílus és az elektronikus zene kedvelői ezzel az egyszerű, de mégis ikonikus plakáttal vihetnek egy csepp játékosságot az otthonukba.

Ár: ~ 18 ezer HUF

A váza

kpm-berlin

A berlini Királyi Porcelánmanfaktúra több mint 250 éves múltra tekint vissza, amely során királyok és császárok váltották egymást, a porcelángyár termékeinek minősége azonban a kezdetektől változatlan. A cég ma is elkötelezett a hagyományok és a kulturális örökség megőrzése iránt, de mégis lépést tartanak a korral és ilyen modern darabokat is választhatunk tőlük, mint ez a csíkos váza.

Ár: ~ 183 ezer HUF

A puzzle

Martin Schwartz

A dán illusztrátor, Martin Schwartz városokat ábrázoló grafikái egészen új színben tüntetik fel utazásaink helyszíneit. Ez a Berlint ábrázoló darab tökéletes ahhoz, hogy hangolódjunk egy útra, de akár a hazatérés utáni rosszkedv elűzésére is kiváló. Mire mind az 1000 darab a helyére kerül, már a következő repülőjegy vásárlásán törjük majd a fejünket.

Ár: ~ 12 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk