A macskatartók utolsó lehetősége, hogy megmozgassák lusta kedvenceiket

A macskatartók utolsó lehetősége, hogy megmozgassák lusta kedvenceiket

Az ötlet jó, a hasznossága kérdéses.

Minden bizonnyal sokan küzdenek a hétfőket utáló, de a lasagne fogyasztásában kiváló cicák átmozgatásával, akiknek a lusta életvitelük már kezd egészségügyi problémává válni. A hasonló macskákat általában az sem nagyon izgatja, hogy lejöjjenek a számítógép billentyűzetéről, ha éppen egy óriási egér jelenik meg körülöttük.

Ha az élő egér sem hozza lázba őket, akkor az esetek többségében a nekik szánt játékok sem jelentenek megoldást. Ezt a problémát igyekszik kiküszöbölni a Nerf-játékokat gyártó Nerf Blaster, amely pisztolyába ezúttal habszivacsok helyett macskagyökérből készített korongokat rakott, hogy aktivizálja a lusta kedvenceket.

Gizmodo/Petco

A leleményesebb kutyatartók már találkozhattak hasonlóval például a teniszlabdákat robbantó bazuka formájában. De ha a kutyáknak lehet, a macskáknak miért nem? Nem beszélve a gazdikról, akiknek lehet kifogásuk arra, hogy miért lövöldöznek az amúgy szórakoztató játékfegyverekkel.

Érdekesség, hogy a Nerf játékoknak van egy külön világszintű rajongói csoportja is: ők a Blaster Hub, akik ki is próbálták a 15 dolláros játékot. A rossz hír, hogy a videó alapján a falatozó macskákat nem nagyon hatotta meg az új találmány. Erről meggyőződhetünk az általuk közzétett videóban is:


A figyelmetekbe ajánljuk