Történelmet írt az egyik modell a márka első fekete transz modelljeként a kifutón.


Virgil Abloh, az Off-White alapítója és a Louis Vuitton jelenlegi kreatív vezetőjének új őszi férfiruha-kollekciója a tőle megszokott módon extravagáns lett. A tervezőt látszólag megihlette azt, hogy a koronavírus-járvány miatt mind a négy falat vagyunk képtelen nézni, mivel próbálta a külvilágot behozni a ruhákra. A kollekció például két viselhető városképet is tartalmaz.

A fő koncepció egyébként az volt a darabok mögött, hogy a ruhák megjelenítsék a maguk módján azt, amilyen kultúrából és környezetből érkezett, illetve a környezet, amiben felnőtt, hogyan alakította az identitását, kissé Abloh-san megcsavart és szokatlan módon. Most a teljes bemutatót megnézhetjük, ugyanis a YouTube-ra is feltöltötték.

A bemutatóhoz számtalan új dalt írt Yassin Bey rapper, korábbi művésznevén Mos Def, de Saul Williams zenész és költő is hozzájárult a show-hoz egy installációval. Ami pedig a modelleket illeti a kifutón, Kai-Isaiah Jamal költő történelmet írt a Louis Vuitton első fekete transz modelljeként, írja a Dazed a beszámolójában.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk