Mutatjuk mennyire egyszerű!


Telefonunk segítségével megnézhetjük, hogy nézne ki az otthonunk a Louis Vuitton által gyártott Objets Nomades limitált kiadású bútoraival.

Az Objets Nomades folyamatosan bővülő gyűjteményét pár kattintással az otthonunkba varázsolhatjuk az új technológiának köszönhetően, így álmodozhatunk kicsit, hogy milyen lenne, ha a mi szobánkat díszítenék a világhírű tervezők által elkészített méregdrága bútorok.

A Louis Vuitton oldalán már berendezheted a megálmodott lakásod.

Amit tudni kell hozzá: IPhone esetében iOS12-es, Androidnál pedig minimum 7.0-ás frissítés kell hozzá. A bemutató videó megtekintése után görgessünk lejjebb, majd válasszuk ki a kívánt bútort, és kezdődhet a lakberendezés!

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk